home Casino Reality Utvärdera registreringsbonusar

Utvärdera registreringsbonusar

 

Alla online pokerrum är lättillgängliga för den som vill spela vilket har medfört en stadigt ökande konkurrens om spelarna mellan pokerrummen. Ett av de viktigaste instrumenten för att attrahera nya spelare har därför blivit stora registreringsbonusar. Som ny spelare ska du definitivt dra nytta av detta. Bonusarna delas i regel ut på följande vis. När du sätter in pengar för första gången så får du en bonus motsvarande en viss procentsats av det insatta beloppet. Till exempel, en maxbonus på $250 vid 50% matchning av insättningen, innebär att om du sätter in $500 så får du $250 gratis som extra bonus eftersom 50% av $500 är $250. Det totala beloppet på ditt konto blir alltså $750.

Det finns emellertid alltid restriktioner när det gäller bonusar. En vanlig restriktion är att du behöver spela ett visst antal ”raked hands” (spelade händer) för att få bonusen insatt på ditt konto eller för att få ta ut pengarna från ditt konto. Anledningen är att pokerrummen försöker minska möjligheten att missbruka bonussystemet, eftersom pokerrummen vill vara säkra på att få tillbaka sin bonusinvestering i form av ”rake” (pokerrummens avgift) innan du tar ut bonuspengarna. Du bör därför vara medveten om risken att du förlorar dina investerade pengar innan du spelat rätt antal händer för att kvalificeras för bonusen. I så fall måste du göra en ny insättning för att uppfylla kraven. Som tur är så betalar många pokerrum ut bonusen meddetsamma eller portionerar ut den del för del vartefter du spelar.

För att avgöra om ett bonuserbjudande är bra eller inte så måste du först bestämma dig för hur mycket pengar du är villig att sätta in. Om till exempel ett erbjudande är $250 bonus vid insättningsmatchning på 50% och ett annat erbjudande är $100 bonus vid 60% insättningsmatchning, vilket erbjudande är då bäst om du endast planerar att göra en insättning på $100? Det första erbjudandet ger dig en bonus på $50 (eftersom det är 50% av $100) medan det andra erbjudandet ger dig en faktisk bonus på $60 (eftersom det är 60% av $100). I det här fallet skulle alltså det andra erbjudandet vara mest givande men ta också med i beräkningen att reglerna för uttag från kontot kan variera markant. Till exempel så kan rummet som erbjuder 60% i bonus tvinga dig att spela dubbelt så många händer innan du får göra uttag från kontot och kanske rummet som erbjuder 50% låter dig använda bonusen medan du uppfyller kravet på spelade händer och därmed ger dig en större chans att uppfylla kravet. Detta innebär alltså att det relativa värdet av de olika erbjudandena varierar beroende på hur stor din första insättning är och hur mycket du planerar att spela.

För att en registreringsbonus ska vara riktigt bra, krävs en hög insättningsmatchning i % och kravet på antal spelade händer ska vara lågt. Om du blir lovad en $500 bonus vid 20% insättningsmatchning som dessutom kräver 25 spelade händer per bonusdollar så är det en dålig affär. Du skulle i så fall behöva sätta in $2500 och spela 12.500 händer innan du får ut bonusen!!! Ett bonuserbjudande på den nedre delen av skalan skulle bli någonting i linje med $50-$100 bonus vid en 20-25% insättningsmatchning plus ett krav på 10-15 spelade händer per bonusdollar. Ett bra erbjudande däremot skulle vara något i stil med $100-$200 bonus vid en 40-60% insättningsmatchning i vilket det bara krävs 10 spelade händer per dollar.

Klicka här för att hitta Best Bonus – kom ihåg att de flesta topp bonusarna endast gäller på PokerListings och att du därför måste klicka på vår länk till pokerrummet för att vara berättigad till bonusen. I vissa fall behöver du en speciell bonuskod men i de allra flesta fall är den inkluderad när du klickar på våra länkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *